Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MCROBLADE BOA 80 (07370700092)

Macroblade 84 BOA® kombinuje Rollerblade® majstorstvo, udobnost i performanse, što rezultira vožnju sa visokokvalitetnom podrškom, performansama i lakim obuvanjem. Viša manžetna omogućava dodatnu stabilnost za kontrolu ravnoteže, unutrašnjost ima jastučiće u predelima jezika i gležnjeva kako bi pružila udobnost kao u čarapama i bočnu podršku. BOA® Fit sistem pruža mikropodesivo precizno pristajanje koje se može postići brzo i bez napora samo okretanjem točkića, a Footboard Sizer pruža dve veličine u jednoj klizaljci. Omogućava vozačima da umetnu podnožje ispod uložaka kako bi stvorili udobniji, bolji učinak ili ga uklonili da bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Dizajn aluminijumskog rama vas drži bliže tlu i poboljšava performanse dodavanjem većeg prenosa snage i izdržljivosti. Točkovi 84 mm Performance sa SG7 ležajevima dodaju brzinu kada su aktivni.

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – Rekreativne vozače koji traže nadogradnju tehnike. BOA® Fit sistem poboljšava pristajanje bez ugrožavanja udobnosti, dok privlačne boje i grafika naglašavaju vaš stil. Podešavanje vam omogućava da stvorite čvršće pristajanje ili više prostora u klizaljkama.
• FLEKSNA I BOČNA PODRŠKA – Viša manžetna pruža dodatnu stabilnost kako bi pomogla u ravnoteži i stavu za rolere. stopalo bezbedno tokom odgurivanja.
• BOA® FIT SISTEM – BOA® Fit sistem je projektovan da poboljša odgovor i kontrolu, istovremeno pružajući vrhunsko držanje pete i stabilnost za preciznost bez napora tokom klizanja . Jednostavno gurnite BOA točkić da biste ga učvrstili i okrenite ga do željene čvrstoće da biste videli i osetili kako se gornji deo obavija oko stopala brzo i bez napora. Za otpuštanje, podešavanje ili uklanjanje rolera, jednostavno povucite točkić nagore. Uparen sa veoma udobnom postavom, lako ćete rolati ceo dan.
• ALUMINIJUMSKI OKVIR TVINBLADE – Izdržljiv i pomaže da vozači budu bliže zemlji zahvaljujući dizajnu niskog profila za poboljšanu ravnotežu i stabilnost. Ovo obezbeđuje ravnotežu kontrole i brzine.
• PERFORMANSE TOČKOVA – točkovi od 84mm/84A savršeno kombinuju brzinu i odziv. SG7 ležajevi rade na održavanju brzog tempa rolanja uz kontrolu brzine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

TOČAK    Rollerblade 84mm/84A
ŠKOLJKA/OKLOP    Macroblade, mesh with BOA
LINER    Performance PSI, Footboard Sizer podesivo gazište
RAM    Twinblade Alu (max 84mm) 265mm/10.4″
KOČNICA    na roleru
KOPČE    BOA® Performance fit system, Cuff kopča
LEŽAJEVI    SG7
VIDEO

Veličina rolera

38, 39, 40.5

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 84 BOA ® W black-powder blue
28.800,00 rsd
Add to cart