Preloader

ROLERI ROLLERBLADE LIGHTNING 90 W   (07372200Q78)

Zamislite rolanje uz vrhunsku podršku i udobnost. Od svog stila spremnog za ulicu do njegovih ultra-responzivnih performansi, Lightning 90 W će biti vaše rolanje. Ovaj roler nudi podršku sa svojom oblikovanom konstrukcijom školjke u kombinaciji sa jednostavnim sistemom zatvaranja i memorijskim kopčama kako bi se tačno dobili prijanjanje u oblastima manžetne i bokova. Udobna obloga sa Footboard Sizer omogućava prilagođeno uklapanje koje pruža dve veličine u jednom roleru. Omogućava vozačima da umetnu podnožje ispod uložaka kako bi stvorili udobniji, bolji učinak ili ga uklonili da bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Točkovi od 90 mm pružaju idealnu mešavinu brzine i kontrole, odlični za brze vožnje i lakši za male neravnine. Od putovanja na posao, rušenja ličnih ciljeva, do prolaska kroz ulice, ovaj roler nudi odlične performanse.

KARAKTERISTIKE:

• ROLER ZA SVE VRSTE ROLANJA – roleri za grad, fitnes, putovanja i rekreaciju za one koji žele veoma svestran proizvod. Ovaj roler ima unapređene karakteristike pristajanja i performanse, podršku i stil sa sublimiranom postavom.
• SISTEM ZA ZATVARANJE KOPČOM SA MEMORIJOM – sa dodatnim vezivanjem je izuzetno jednostavan za korišćenje. Kopče su mikro podesive i imaju dodatne priključne tačke na unutrašnjoj strani rolera kako bi se postiglo prilagođeno precizno prijanjanje. Zatvaranje može biti specifično za manžetnu i skočni zglob.
• OBLIKOVANI NOSAČ ŠKOLJKE SA VENTILACIJOM – podrška za sve vrste rolanja, poboljšava prenos snage i fiksiran osećaj. Ovo, u kombinaciji sa ventilacijom, održava vaša stopala hladnijima u onim vrućim danima.
• PODSTAVLJEN LINER sa ABSORBEROM i VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsku udobnost sa anatomskim dizajnom, pristajanjem i sublimiranom oblogom. Dizač za stopalo vam omogućava da stvorite čvrsto prijanjanje ili ga uklonite kako biste napravili više prostora u roleru. Amortizer za petu obezbeđuje odlično prigušivanje vibracija tokom vožnje.
• TOČKOVI ZA ROLERE HIDROGEN SE – Točkovi od 90 mm/85 A dodaju veću brzinu i manje trenja. SG9 okretanje ležaja je superiorno i omogućava brzinu dok je povezan sa 4X90 ekstrudiranim alu okvirom za odličan balans brzine i kontrole.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 TOČAK:    Hydrogen SE 90mm/85A
 LINER:    Lightning, puna sublimirana postava, PSI podnožje,  uloška za podešavanje
 FRAME:    Extruded Alu (max 90mm) 274mm/10.7″(sizes 220-250), 280mm/11″ (sizes 260-270), trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
KOČNICA:  u pakovanju
 KOPČE:   Memory Kopča  45° čičak, pertle
 LEŽAJEVI:    SG9
VIDEO

Veličina rolera

38, 39, 40.5