Preloader

ROLERI ROLLERBLADE TWISTER XT   (072210001A1)

Twister XT je izdržljiv urban roler koji takođe ima mnogo funkcija koje osiguravaju udobnost i stabilnost na gradskim ulicama. Potpuno novi kroj karakteriše modifikovana, lakša školjka , što omogućava vozačima da osiguraju performanse. Skate Liner Plus sa Performance Skate Insole Plus poboljšava položaj rolera i sposobnost rolanja uz unapređeni uložak, poboljšano obuhvatanje, veću prozračnost i uloške koji upijaju udarce u peti. Uložak V-sečenja obezbeđuje dodatni opseg pokreta, dok Comfort Flek Tongue olakšava podršku i savijanje. Sistem sigurnog zatvaranja uključuje kopču sa manžetnama za zaključavanje, mikro kopču od 45 stepeni i produženo vezivanje u postavu; Tehnologija Anti-Torsion Bok koristi aluminijumske ploče i udružuje se sa aluminijumskim okvirima od 243 mm za maksimalan prenos snage i kontrolu. HYDROGEN točkovi od 80 mm upareni sa ILK-9 Classic Plus ležajevima pružaju odlično prianjanje i brzinu. Twister XT je odlična kombinacija vrhunskog pristajanja, vrhunske podrške i naprednog manevrisanja.

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – Urbano, fitnes, putovanje na posao i rekreativno rolanje. Vozačima svih sposobnosti će se dopasti modifikovana školjka, ponovo zamišljena obloga i premium komponente.
• SKATE LINER PLUS VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsko pristajanje sa novim dizajnom jastučića i anatomskim pristajanjem. Perforirana mreža u prednjem delu stopala pruža prozračnost, dok područje prstiju od likre osigurava udobnost u području za prste. Comfort Flek jezik sa svojim obloženim krajevima i ojačanom središnjom šipkom daje poboljšanu fleksibilnost i kontrolu. Dizač za stopalo vam omogućava da stvorite čvršće pristajanje ili više prostora u rolerima.
• SISTEM SIGURNOG ZATVARANJA – Kopče sa manžetnama, mikropodesive kopče od 45° i vezivanje kroz školjku i manžetna pomažu da se dobije prilagođeno precizno zatvaranje.
• EKSTRUDIRAN ALUMINIJUMSKI OKVIR – Superior 243mm, 255mm (veličine 29.0-31.0), trkačke osovine, bočno podešavanje,

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TOČAK    Hydrogen Spectre 80mm/85A Made in USA
ŠKOLJKA/OKLOP    Twister, molded, vented, V-cut, lateral slider, Shock Eraser, Anti-Torsion Box, 3WD Ready
LINER    Skate Liner Plus, anatomska podloga, Control Flex jezičak, čašica za petu i džepovi za gležnjeve, sublimirana podstava, rastezljiva kutija za prste, V-izrez, PSI Plus podnožje za stopala, Sizer za stopalo za podešavanje, ušice za manžetne
RAM    Extruded Alu (max 80mm) 243mm/9.6″, 255mm/10″ (sizes 29.0-31.0),  trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
KOČBICA  u pakovanju
KOPČE    Locking cuff kopče, micro podesiva 45° kopča, pertle (dodatne pertle)
LEŽAJEVITwincam ILQ-9 Classic Plus
VIDEO

Veličina rolera

42, 43, 44, 44.5, 45, 45.5

ROLERI ROLLERBLADE TWISTER XT black/lime
40.800,00 rsd
Add to cart