Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MACROBLADE 90 W  (07100500A06)

Macroblade 90 V je tipičan model za nekoga ko želi da nadogradi svoje starije ROLERE i želi da kliza malo brže. 90 mm je odličan U veličinI točkova, a pristajanje i podrška Macroblade 90 W je neverovatna. Viši dizajn školjke pomaže u dodavanju veće stabilnosti prilikom učenja vožnje viših točkova od 90 mm, stvarajući tako bolji osećaj stabilnosti i kontrole prilikom rolanja. Podloga koristi projektovanu mrežicu ​​za dodatnu prozračnost, udobnost kao u čarapama i ima jastučić koji može biti potreban da učenje rolanja učini mnogo prijatnijim. Aluminijumski okvir dodaje više prenosa snage i izdržljivosti. Sistem zatvaranja je jednostavan za upotrebu i osigurava stopalo kako bi maksimalno pristajao i bio udoban. Podešavanje točka/ležaja je idealno za vozače kako bi imali odgovarajuću brzinu i kontrolu, a da ne idu prebrzo. Kočnica je na klizaljci.

KARAKTERISTIKE:

• ROLERI VISOKIH PERFORMANSI za fitnes entuzijaste koji žele malo više bočne podrške za stabilnost dok žele da treniraju, vežbaju ili rolaju brže.
• FLEKSNA I BOČNA PODRŠKA je idealna u strukturi Macroblade. Viša manžetna pruža dodatnu stabilnost i pomaže u ravnoteži bezbedno držite stopalo tokom koraka.
• UGODAN MREŽASTI GORNJI PROIZVODNIK ATLETSKIH cipela ima jastučiće u predelima jezika i gležnjeva za ublažavanje stopala. Kopča, remen za stezanje i kopčanje na čičak osiguravaju stopala uz dodatnu prozračnost.
• TVINBLADE ALUMINIUM OKVIR je izdržljiv i pomaže da vozači budu bliže tlu zahvaljujući dizajnu niskog profila za poboljšanu brzinu, ravnotežu i stabilnost.
• TOČKOVI ZA PERFORMANSE ROLRA 90mm/85A točkovi mešaju brzinu i kontrolu savršeno. SG9 okretanje ležaja je superiorno i pomaže u obezbeđivanju odgovarajuće brzine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

TOČAK    Rollerblade 90mm/84A
ŠKOLJKA/OKLOP    Macroblade, engineered mesh
LINER    Performance Form Fit, Training footbed
RAM    Twinblade Alu (max 90mm) 280mm/11″
KOČNICA    na roleru
KOPČE    Cuff kopča, 45° kaiš traka sa čičkom
LEŽAJEVI    SG9
VIDEO

Veličina rolera

37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 90 neutral grey-paradise pink
26.400,00 rsd
Add to cart