Preloader

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 3 120 GW ( SKI50T0400M99 )

Naoružan izuzetnom udobnošću i performansama, Nordicin Sportmachine 3 120 hvata se u koštac sa čitavom planinom. Inspirisan Nordicinim legendarnim Speedmachine čizmama, ima širi, ali niski profil od 102 mm koji može da primi stopala većeg obima i ima agresivnu savitljivost koja je samo malo veća od Sportmachine 3 130. Njegova 3 Force konstrukcija je uparena sa novom konstrukcijum i dizajn manžetne koji maksimizira prenos energije sa noge i stopala na oblogu i školjku, povećavajući kontrolu i efikasnost. Podesivi profil manžetne se takođe može fino podesiti kako bi bolje držao konture vašeg lista. A za pristajanje koje je zaista lično, njegova podloga i školjka mogu se lako prilagoditi. Samopouzdano skijajte savladajte sve što vam se nađe na putu uz Nordica Sportmachine 3 120.

Specifikacija:
  • Širina: 102
  • Volume: Medium Wide
  • Težina (jedna cipela): 1980.0 g
Karakteristike:
  • Veličina izrade: 24.0 – 32.5
  • Manžetna (čičak traka): Bimat PU
  • Školjka: Bimat PU
  • Djon: Gripwalk Extra-Grip
  • Kopče: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
  • Uložak: Precision Fit Primaloft®

TEHNOLOGIJA:

Easy Entry Soft Flap

2024 Nordica Sportmachine3 95w Gw Ladies Ski Boots – Skonbat

Mekani plastični umetci integrisani u grlo omogućavaju lak ulazak i izlazak iz čizme.

Infrared Technology

Infrared Technology

Infrared tehnologiju je razvila Nordica sa ciljem prilagođavanja čizama u najosetljivijoj tački za skijaše. Kada identifikujete tačke pritiska, samo treba da zagrejete područje kroz infracrvenu lampu. U drugom koraku, primenite usisnu čašu da neutrališete pritisak za nekoliko minuta. Na kraju, uklonite šolju i zamenite postavu: vreme je da uskočite u čizme i uživate u vožnji.

 

Adjustable Cuff Profile

Podesivi profil zadsnje lože cipela je jednostavan sistem koji omogućava povećanje zapremine zadnjeg dela cipele na listovima. Zahvaljujući duplim zavrtnjima na gornjoj poleđini, svaki skijaš može lako da prilagodi prijanjanje na listovima noge, pronalazeći pravu udobnost.

Isotherm

Izoterma je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu našeg ulo[ka, poznatih po tome da čuvaju toplinu i odvode vlagu.

Primaloft®

Primaloft®

Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

 

Obrada i prilagodjavanje cipela stopalu sa:

NORDICA  INFRARED TECHNOLOGY  .

Veličina

260, 265, 270, 275, 280, 285, 290, 295, 300, 305, 310

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 3 120 (GripWalk) anthracite-black-red
Original price was: 50.900,00 rsd.Current price is: 43.250,00 rsd.
Add to cart