Preloader

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 3 85 W GW
( SKI50T11009G1 )
Women’s
Sportmachine
Pure Comfort
All Day Comfort. All Mountain Performance.

Performanse ne bi trebalo da idu na teret komfora. Vođena ovom idejom, Nordica Sportmachine kolekcija posvećena je skijašima koji provode svoj dan uživajući u celoj planini. Izgrađena sa širim last-om, ove ski cipele omogućavaju savršeni fit i širim stopalima. Spoljni deo cipele i uložak omogućavaju lako obuvanje i izuvanje i lako se mogu prilagoditi kako bi poboljšali udobnost i performanse. Primaloft izolacija obezbeđuje dodatnu toplinu, dok se spoljni deo cipele može lako prilagoditi kako bi se omogućio neutralniji položaj koji poboljšava ravnotežu i smanjuje umor. Sportmachine – za izuzetno poverenje i kontrolu.

Sportmachine 3 85 W

Nordica Sportmachine 3 85 W okreće glave i raduje stopala. Sa širim, ali niskim profilom od 102 mm i mekšom školjkom, stavlja naglasak na udobnost — bez žrtvovanja performansi. Redizajnirana da ponudi još veću kontrolu i preciznost, ima flex samo nešto malo mekšu od Sportmachine 3 95 W za glatku i brzu vožnju koja podiže samopouzdanje. Njena 3 Force konstrukcija prikazuje novi dizajn kičme i manžetne koji povećava efikasnost maksimiziranjem prenosa energije na skiju. Njena manžetna se takođe može fino podesiti kako bi bolje držala konture vašeg lista, stvarajući neutralan stav koji poboljšava ravnotežu i minimizira umor. A za zaista lično pristajanje, uložak i školjka cipele mogu se lako prilagoditi. Koliko je udobna, toliko i samouverena, Nordica Sportmachine 3 85 W je kod kuće bilo gde na planini.

Target User

Level

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

Width

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

Last (mm): 102
Flex: 85
Volume: Medium
Size Range: 22.5 – 27,5
Soles: Gripwalk Extragrip
Shell: PU
Cuff: PP
Liner: Precision Fit W Primaloft®
Buckles: 4 Micro Alu
Spoiler: ACP
Power Strap: 35
Canting: Dual

● Easy Entry Soft Flap
Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

● NEW LINER
Ulošci su tajna duša svake skijaške cipele: zato smo uvek u potrazi za inovacijama i investicijama u ovom segmentu. U novom Sportmachine-u smo nadogradili uložak koristeći neke od najinovativnijih karakteristika prisutnih u našoj liniji ski cipela. 3D crna pluta daje savršen anatomski udoban oblik koji se lako može prilagoditi kako bi se stvorila sopstvena savršena obloga. Crna pluta, koja dolazi iz našeg Speedmachine uloška, daje šarmantan i agresivan izgled. Isotherm sloj, zajedno sa našom dobro poznatom Primaloft tehnologijom, osigurava da vaša stopala budu topla i suva tokom celog dana.

– Perfektno prilagođavanje
– Toplo i suvo

3D CUSTOM CORK LINER
3D Custom Cork Liner je opremljen prirodnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, suštinski deo u obezbeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvek toplim i suvim. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje pristajanje i preciznost.

– Precizno prilagođeno uklapanje
– Povećava toplinu
– Apsorpcija udara
– Povećava kontrolu

ISOTHERM
Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

Stopala ostaju topla
Noge ostaju suve
PRIMALOFT®
Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

● Tri-Fit Technology
Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Tri Force Construction
Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji deo cipele od Triax – ultra laganog polimera visoke gustine je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Infrared Implementation
Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

● NEW ACP
Stalna analiza nogu i anatomije dovela nas je do postizanja važnih ciljeva u razlikovanju ne samo proizvoda, već i tehnologija između muških i ženskih skijaša. Sa ACP smo dizajnirali namenski oblik koji bolje odgovara ženskim nogama. Kod ženskih proizvoda, naš tim je takođe razvio drugačiji sistem, koji je fiksiran samo jednim zavrtnjem na manžetnu (muška verzija ima dva zavrtnja) koji omogućava prirodniju savitljivost i krutost na osnovu moći i potreba žena.

Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP) – je jednostavan sistem koji omogućava povećanje zapremine manžetne-gornjeg spoljnjeg dela cipele. Zahvaljujući duplim zavrtnjima na gornjoj poleđini, svaki skijaš može lako da prilagodi pristajanje, pronalazeći pravu udobnost.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.
Novi dizaj kopči
Kao što smo uradili sa ACP-om, studije i istraživanja o kopčama su nas dovela do projektovanja namenskog dizajna za muškarce i žene. Investicija koja nije samo fensi kozmetički dodir, već nam daje priliku da poboljšamo prianjanje na kopčama kako bismo ih otvarali i zatvarali lakše nego ikad.

– Novi dizaj za muškarce i žene
– Lakči sistem kopči za otvaranje i zatvaranje

● BACK TOOTH CONSTRUCTION
Uvek je teško napraviti bolje nešto što je skoro savršeno. Da bi to uradili, naš tim za istraživanje i razvoj uložio je sve napore da poboljša performanse na novom Sportmachine-u. Ovaj ambiciozni cilj je postigao redizajniranjem cele manžetne, dodavanjem zadnjeg zuba kao spoja između školjke i manžetne kao što smo već uradili u našoj uspešnoj liniji Promachine i Speedmachine. Ova tehnička karakteristika poboljšava performanse i carving osećaj na sledeći nivo na Sportmachine-u.

– Više performanse
– Ista voljena udobnost

● Canting
Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

● GRIP WALK SOLES
Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

– Odlično prianjanje na različitim terenima
– Lagana šetnja

Više o proizvodu: Nordica

Veličina

240, 245, 250, 255, 260, 265

CIPELE NORDICA ŽENSKE SPORTMACHINE 3 85 (GripWalk) black-bronze-white
Original price was: 38.940,00 rsd.Current price is: 32.990,00 rsd.
Add to cart