Preloader

RUKAVICE VIKING W ESTER
( SKI113219633 )
VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Ester, Lady ski rukavice…

Ženske ski rukavice Viking Ester imaju Thinsulate izolaciju koja će vašim rukama pružiti toplinu i udobnost, a ojačani unutrašnji deo šake je barijera od snega i vlage. Manžeta podesiva sa čičak trakom dodatno će zaštititi od prodora hladnoće unutar rukavica i obezbediti čvrsto prianjanje, čime se obezbeđuje siguran prihvat.

Specifikacija & Tehnologije
Spoljni materijal: 100% Polyester
Postava: 100% Polyester
Dlan: PU
Izolacija: Thinsulate
Široka čičak traka za bolje prijanjanje
Breathable – proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.

● Thermal Levels: Warm / Low Activity -4°C > +13°C | High Activity -13°C > +2°C

● Thinsulate izolacija – najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Više o proizvodu:Viking

Veličina rukavice

S, M, L

RUKAVICE VIKING ŽENSKE ESTER
Original price was: 3.250,00 rsd.Current price is: 2.760,00 rsd.
Add to cart