Preloader

ROLERI ROLLERBLADE LIGHTNING W   (07372400100)

Lightning  W je za sve koji traže udobne oblikovane rolere. Bilo da obilazite grad, radite nekoliko krugova po parku ili se rolate iz zabave, ovaj roler je super svestran i lak za upotrebu sa jednostavnim zatvaranjem i memorijskim kopčama. Footboard Sizer nudi dve veličine u jednom roleru. Omogućava rolerašima da umetnu podnožje ispod uložaka kako bi stvorili udobniji, bolji učinak ili ga uklonili da bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Lightning W je savršen svakodnevni roler napravljen od livene školjke i opremljena našim aluminijumskim ramom od 243 mm, točkovima od 80 mm i SG7 ležajevima. Izgrađen na stubovima čvrstine, udobnosti i svestranosti, Lightning će podići vaše klizanje.

KARAKTERISTIKE:

• ROLERI ZA SVE VRSTE VOZAČA – roleri za grad, fitnes, putovanja i rekreaciju koji žele veoma svestran proizvod. Ovj roler ima unapređene karakteristike prijanjanja i performanse, podršku i stil sa sublimiranom postavom.
• SISTEM ZA ZATVARANJE SA MEMORIJSKIM KOPČAMA – sa dodatnim vezivanjem su laki za upotrebu. Kopče su mikro podesive i imaju dodatne tačke za spajanje unutar rolera kako bi se dobilo prilagođeno, precizno prijanjanje.
• NOSAČ SA VENTILACIJOM – podrška za sve vrste rolanja, poboljšava prenos snage i osećaj sigurnosti. Ovo, u kombinaciji sa ventilacijom, održava vaša stopala hladnijima u onim vrućim danima.
• PODSTAVLJENi LINER sa ABSORBEROM i VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsku udobnost sa anatomskim dizajnom, prijanjanjem i sublimiranom oblogom. Dizač za stopalo vam omogućava da stvorite čvrsto prijanjanje ili ga uklonite kako biste napravili više prostora u roleru. Amortizer pete obezbeđuje odlično prigušivanje vibracija tokom krolanja.
• ROLERBLADE URBAN 80mm/85A TOČKOVI i SG7 ležajevi optimizuju prianjanje, manevrisanje i brzinu dok dodaju stabilnost svojim ramom od ekstrudiranog aluminijuma od 243mm sa trkačkim osovinama.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 TOČAK    Urban 80mm/85A
 LINER    Lightning, Lightning, puna sublimirana postava, PSI podnožje,  uloška za podešavanje
 RAM    Extruded Alu (max 80mm) 243mm/9.6″, 255mm/10″ (sizes 29.0-32.0), trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
 KOČNICA  u pakovanju
 KOPČE  Memory Kopča  45° čičak, pertle
 LEŽAJEVI    SG7
USKORO

Veličina rolera

38, 39, 40.5