Preloader

ROLERI ROLLERBLADE LIGHTNING   (073726001A1)

Lightning je za sve koji traže udobne oblikovane rolere. Bilo da obilazite grad, radite nekoliko krugova po parku ili se rolate iz zabave, ovaj roler je super svestran i lak za upotrebu sa jednostavnim zatvaranjem i memorijskim kopčama. Footboard Sizer nudi dve veličine u jednom roleru. Omogućava rolerašima da umetnu podnožje ispod uložaka kako bi stvorili udobniji, bolji učinak ili ga uklonili da bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Lightning je savršen svakodnevni roler napravljen od livene školjke i opremljena našim aluminijumskim ramom od 243 mm, točkovima od 80 mm i SG7 ležajevima. Izgrađen na stubovima čvrstine, udobnosti i svestranosti, Lightning će podići vaše klizanje.

KARAKTERISTIKE:

• ROLERI ZA SVE VRSTE VOZAČA – roleri za grad, fitnes, putovanja i rekreaciju koji žele veoma svestran proizvod. Ovj roler ima unapređene karakteristike prijanjanja i performanse, podršku i stil sa sublimiranom postavom.
• SISTEM ZA ZATVARANJE SA MEMORIJSKIM KOPČAMA – sa dodatnim vezivanjem su laki za upotrebu. Kopče su mikro podesive i imaju dodatne tačke za spajanje unutar rolera kako bi se dobilo prilagođeno, precizno prijanjanje.
• NOSAČ SA VENTILACIJOM – podrška za sve vrste rolanja, poboljšava prenos snage i osećaj sigurnosti. Ovo, u kombinaciji sa ventilacijom, održava vaša stopala hladnijima u onim vrućim danima.
• PODSTAVLJENi LINER sa ABSORBEROM i VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsku udobnost sa anatomskim dizajnom, prijanjanjem i sublimiranom oblogom. Dizač za stopalo vam omogućava da stvorite čvrsto prijanjanje ili ga uklonite kako biste napravili više prostora u roleru. Amortizer pete obezbeđuje odlično prigušivanje vibracija tokom krolanja.
• ROLERBLADE URBAN 80mm/85A TOČKOVI i SG7 ležajevi optimizuju prianjanje, manevrisanje i brzinu dok dodaju stabilnost svojim ramom od ekstrudiranog aluminijuma od 243mm sa trkačkim osovinama.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

TOČAK    Urban 80mm/85A
LINER    Lightning, Lightning, puna sublimirana postava, PSI podnožje,  uloška za podešavanje 
RAM    Extruded Alu (max 80mm) 243mm/9.6″, 255mm/10″ (sizes 29.0-32.0), trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
KOČNICA  u pakovanju
KOPČE  Memory Kopča  45° čičak, pertle
LEŽAJEVI    SG7
VIDEO

Veličina rolera

42, 43, 44, 45