Preloader

SKIJE ELAN WINGMAN 82 TI PS ELX 11.0
( SKI-ABXKJR23 )
Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

All Mountain
WINGMAN

Osetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje, Wingman ti čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Don’t fear to explore. Wingman takes care of you.

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman ti uvek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i levih skija kako bi napravili savršen zaokret.

ELAN WINGMAN 82 TI
Cruise Control

Idealan za all mountain carving i krstarenje bez napora, Wingman 82 Ti ima moć da pomeri vaše granice bez osećaja kažnjavanja.

Ako je vaša želja celodnevna udobnost krstarenja sa mogućnošću podizanja nivoa, ne tražite dalje od Wingman 82 Ti. Garantovano će biti vaš najbolji prijatelj i dizajniran sa najboljom inovacijom kako biste izvukli maksimum iz vaših skija. Stabilnu i glatku vožnju omogućava Mono Ti ojačanje Power Woodcore-a koje koristi jače laminate i gušće drvo, što omogućava smanjenje materijala potrebnih za sigurnu vožnju za 20%, dok Amphibio Truline tehnologija inspiriše savršene zaokrete, beskrajna energija i dobra vremena.

Ključne Karakteristike
Precizno prianjanje ivica
Bolja brzina od ivice do ivice
Brzi ulaz i izlaz
Powerful Rebound
Glatka vožnja
Za skijaše koji većinu vremena provode na negovanom snegu, ali žele mogućnost skijanja na promenljivom snegu

SIZE GUIDE
– Visina skijaša – Dužina skija

160 – 170 cm — 160
166 – 176 cm — 166
172 – 182 cm — 172
178 – 188 cm — 178
184 – 194 cm — 184

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TERRAIN

Groomed – Variable – Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow – Medium – Fast

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

Profil: Amphibio
Tehnologija: Amphibio TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti
Geometrija: 129 / 82 / 112
Dužina / Radius: 160(12.0), 166(13.1), 172(14.3), 178(15.5), 184(16.7)
Sistem / Plate: Power Shift
Vez: ELX 11.0 GW SHIFT BLK/ORG

● Amphibio koncept
Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

● Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

● SST Sidewall
Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, „odrezan“ pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

● Laminated Woodcore
Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

● PowerShift system – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina

172, 178

SKIJE ELAN WINGMAN 82 TI PS ELX11 (DB3832)
Original price was: 62.500,00 rsd.Current price is: 46.900,00 rsd.
Add to cart