Preloader

SKIJE ELAN PRIMETIME 33 FX EM 11.0
( SKI-ABDKLK23 )
Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

On Piste
PRIMETIME

Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osetićete neku podršku koja će vas naterati da se ponovo podignete na još jednu vožnju. Vremena za pamćenje. Vremena za deljenje. Jedva čekam sledeći dan da nastavimo.

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

ELAN PRIMETIME 33
Hot Lapper

Dizajniran za celodnevno uživanje, Primetime 33 kombinuje svestrani otisak sa inspirativnom brzinom ivica za lako, visoko-energetsko iskustvo.

Uživajte u beskrajnim okretima bez napora na Primetime 33. Platforma od 73 mm je brza od ivice do ivice, ima precizan ulazak i izlazak iz skretanja i razigranu vožnju. PowerMatch tehnologija vam omogućava da pristupite svom potencijalu korišćenjem jačeg materijala na unutrašnjoj ivici za najbolju mešavinu snage, prianjanja i odskoka, i manje materijala na spoljnoj ivici za laku upravljivost i kontrolu. Mono Ti sloj postavljen duž unutrašnje ivice obezbeđuje siguran ulazak i izlazak sa skretanja uz intuitivan osećaj. Završni dodir je Fusion X sistem vezova koji omogućava skiji da se savija prirodno i energično.

Ključne Karakteristike
Kontrola bez napora od ivice do ivice
Glatki odskok
Predvidljivi ulazak i izlaz u zaokret
Najviše oprašta
Intermediate to advanced skiers

SIZE GUIDE
– Visina skijaša – Dužina skija

149 – 159 cm — 144
156 – 166 cm — 151
163 – 173 cm — 158
170 – 180 cm — 165
177 – 187 cm — 172
184 – 194 cm — 179

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TERRAIN

Groomed – Variable – Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow – Medium – Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

Profil: Amphibio
Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, Power Woodcore, Mono Ti, High Speed Gliding Base
Geometrija: 127 / 73 / 111
Dužina / Radius: 144(9.1), 151(10.1), 158(11.1), 165(12.2), 172(13.5), 179(14.7)
Sistem / Plate: Fusion X
Vez: EM 11.0 GW FUSION X BLK/GRN

● Amphibio koncept
Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

● RST Sidewall
Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

● Power Match Technology
Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na sneg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osećaj tokom celog zaokreta.

● Power Woodcore
Vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

● FUSION X
The next generation of binding systems.

Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina

151, 158, 165, 172, 179

SKIJE ELAN PRIMETIME N4+ PS ELX11 (DB3316)
Original price was: 62.650,00 rsd.Current price is: 49.990,00 rsd.
Add to cart