Preloader

SKIJE ELAN PRIMETIME 55+ FX EMX12.0
( SKI-ABBKJW23 )
Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

On Piste
PRIMETIME

Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osetićete neku podršku koja će vas naterati da se ponovo podignete na još jednu vožnju. Vremena za pamćenje. Vremena za deljenje. Jedva čekam sledeći dan da nastavimo.

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

ELAN PRIMETIME 55+
Turn Burner

Doživite pristupačnu snagu i povećanu kontrolu ivica Primetime 55+, dizajniranog na široj platformi, za gracioznu, uzbudljivu i neobičnu vožnju.

Primetime 55+ pruža carving mogućnost na nešto široj platformi od 74 mm za podršku i ravnotežu, dok zadržava agilnost zahvaljujući kraćem radijusu okretanja. Dizajniran je sa PowerMatch tehnologijom koja usklađuje konstrukciju skija sa načinom na koji skijaši napajaju ivicu, za besprekoran prenos energije. Amphibio Profil je poboljšan Dual Density Woodcore-om koji postavlja gusto drvo i deblji profil duž unutrašnje ivice, i tanji profil sa lakšim drvetom duž spoljnih ivica, što rezultira skijom sa savršenom količinom snage, stabilnosti i odskoka sa intuitivnom manevrisanjem i glatkim praćenjem. Dual Ti sloj smešten duž unutrašnje ivice daje dodatnu podršku i glatkoću, a novodizajnirani Fusion X sistem vezivova ima osećaj slobodnog savijanja sa podignutim prstom za poboljšanu ravnotežu. Dizajnirane za skijaše koji traže uzbudljive performanse na širim skijama, Primetime 55+ pruža savršenu kombinaciju oba.

Ključne Karakteristike
Šira platforma za veću podršku
Najmoćniji odskok
Najprecizniji grip na ivici
Mid – Expert level skiers

SIZE GUIDE
– Visina skijaša – Dužina skija

144 – 154 cm — 144
151 – 161 cm — 151
158 – 168 cm — 158
165 – 175 cm — 165
172 – 182 cm — 172
179 – 189 cm — 179

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed – Variable – Powder

● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow – Medium – Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

Specifikacija & Tehnologije

Profil: Amphibio
Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, DualDensity Woodcore, Dual Ti, High Speed Gliding Base
Geometrija: 130 / 74 / 111
Dužina / Radius: 144(9.3), 151(10.4), 158(11.5), 165(12.8), 172(14.0), 179(15.3)
Sistem / Plate: Fusion X
Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/SIL

● Amphibio koncept
Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

● RST Sidewall
Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

● Power Match Technology
Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na sneg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osećaj tokom celog zaokreta.

● Dual Density Woodcore
Dual Density Woodcore podržava tehnologiju Power Match kroz jedinstvenu konstrukciju koja koristi deblji profil i jače materijale duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje ivice i odskok. Spoljna ivica ima tanji profil u vrhu i repu i koristi lakše materijale za intuitivnu upravljivost, smanjenje težine, lakoću i glatkije praćenje.

● Dual TI
Dual TI ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

● FUSION X
The next generation of binding systems.

Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina

158, 165, 172

SKIJE ELAN PRIMETIME 55+ FX EMX12 (DB1022)
Original price was: 88.650,00 rsd.Current price is: 66.490,00 rsd.
Add to cart