Preloader

ROLERI ROLLERBLADE RB 80 W  (07400600774)

RB 80 W je odličan roler za one koji žele nešto izdržljivo, a opet udobno i upravljivo. Ovajroler ima četiri točka urbanog profila od 80 mm i SG7 ležajeve za dodatnu kontrolu, stabilnost i brzinu. Tehnologija oblikovanih čizama, bočna podrška, sistem sigurnog zatvaranja, bočni klizači i jastučići na peti koji apsorbuju udarce čine ovaj roler izuzetno osetljivim i raznovrsnim koju roleraši svih sposobnosti mogu da cene. Kočnica dolazi montirana na roleru.

KARAKTERISTIKE:

• TVRDA ČIZMA je savršena za roleraše koji žele tvrdo oblikovani roler po nižoj ceni. rolajte bilo gde i svuda u ovom izuzetno raznovrsnom i izdržljivom roleru.
• PODRŠKA I VENTILACIJA RB 80 oblikovana školjka pruža izuzetnu bočnu podršku i ventilacione otvore za prozračnost.
• PODSTAVLJENi PERFORMANCE LINER sa dodatnim amortizerom prigušuje vibracije tokom vožnje. Dvostruka kopča i zatvaranje sa čičkome čine da jerole kao produžetak stopala.
• EKSTRUDIRAN ALUMINIJUMSKI OKVIR – Čvrst i stabilan, okvir od 243 mm/9,6” spušta centar gravitacije za povećanu manevarsku sposobnost i kontrolu.
• TOČKOVI URBAN PROFILA ROLERBLADE – Točkovi od 80 mm i SG7 ležajevi dodaju stabilnost, smanjujući habanje dok maksimiziraju prianjanje i manevrisanje.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

TOČAK    Urban 80mm/82A
LINER    Performance, shock absorber,RB footbed
RAM    Extruded Alu (max 80mm) 243mm/9.6″, 261mm/10.3″ (sizes 31.0+), trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
KOČNICA  u pakovanju
KOPČE  Kopča  45° čičak traka, pertle
LEŽAJEVI    SG7
VIDEO

Veličina rolera

38, 38.5, 39, 40, 41, 42