Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MACROBLADE 84 W  (0737090039D)

Macroblade 84 je dizajniran za vozače koji traže visokokvalitetne rolere. Odlikuje se Rollerblade® majstorstvom i predstavlja roler koji pruža i udobnost i performanse. Viša manžetna omogućava dodatnu stabilnost za kontrolu ravnoteže, uložak daje udobnost sa jastučićima u predelima jezika i gležnjeva, a unapređena mrežasta na ulošcima pruža udobnost kao u čarapama i bočnu podršku. Footboard Sizer nudi dve veličine u jednom roleru. Omogućava vozačima da umetnu podnožje ispod uložaka kako bi stvorili udobniji, bolji učinak ili ga uklonili da bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Aluminijumski okvir vas drži bliže tlu i poboljšava performanse dodavanjem većeg prenosa snage i izdržljivosti. 84 mm Performance točkovi sa SG7 ležajevima dodaju brzinu .

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – Rekreativne vozače koji traže poboljšane rolere. Pruža neverovatnu opštu podršku i udobnost sa novim bojama i grafikom. Uložak za noge vam omogućava da stvorite čvršće pristajanje ili više prostora u rolerima.
• FLEKSNA I BOČNA PODRŠKA – Viša manžetna pruža dodatnu stabilnost i pomaže u ravnoteži , bezbedno drži stopalo tokom odgurivanja.
• UDOBNA PODLOGA ZA PERFORMANSE – Konstruisana mreža maksimizira udobnost uz dodatnu prozračnost i jastučiće u predelu jezika i gležnjeva. Kopča, kaiš za zatezanje i zatvarač na čičku osiguravaju stopalo.
• ALUMINIJUMSKI OKVIR TVINBLADE – Izdržljiv i pomaže da vozači budu bliže zemlji zahvaljujući dizajnu niskog profila za poboljšanu ravnotežu i stabilnost . Ovo obezbeđuje ravnotežu kontrole i brzine.
• TOČKOVI ZA PERFORMANSE rolanja – točkovi od 84mm/84A savršeno kombinuju brzinu i odziv. SG7 ležajevi rade na održavanju bryog tempa rolanja uz kontrolu brzine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TOČAK    Rollerblade 84mm/84A
ŠKOLJKA /OKLOP    Macroblade, engineered mesh
LINER    Performance PSI, Footboard podesiva veličina
RAM    Twinblade Alu (max 84mm) 265mm/10.4″
KOČNICA    na roleru
KOPČE    Cuff kopča, 45° čičak traka , pertle
BEARINGS    SG7
VIDEO

Veličina rolera

38, 39, 40.5

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 84 W black/lavender
24.900,00 rsd
Add to cart