Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MAXXUM XT  (07371500741)

Maxxum  XT je hibridni roler koji spaja brzinu i izdržljivost sa dodatnom bočnom podrškom. Potpuno novo pristajanje ima modifikovanu školjku za manju težinu i poboljšanu podršku, dok merač za podnožje obezbeđuje odgovarajuće performanse. Performanse i uklapanje čine Maxxum xT popularnim izborom za Rollerblade ;Skate to Ski; program, koji skijašima pomaže da koriste rolanje van sezone, pomažući im da ostanu u formi. Skate Liner Plus sa Performance Skate Insole Plus poboljšava sposobnost rolanja sa poboljšanim jastučićima, poboljšanim oklopom, većom prozračnošću i podstavom u peti koja apsorbuje udarce. Footboard Sizer nudi dve veličine u jednom roleru. Omogućava vozačima da umetnu podnožje ispod uloška da bi se stvorilo udobnije, bolje performanse ili da je uklone kako bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima.;

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – Fitnes, gradsko, putovanje na posao i rekreativno rolanje. Često se koristi u Rollerblade ;Skate to Ski; programu.
• SKATE LINER PLUS; VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsko pristajanje sa novim dizajnom jastučića i anatomskim pristajanjem. Comfort Flek jezik daje poboljšanu savitljivost i kontrolu. Uložak za stopalo vam omogućava da stvorite čvršće pristajanje ili više prostora u rolerima.
• PREMIUM SIGURNI ZATVORENI SISTEM – Mikropodesivi 45° i kopče za manžetne sa pertlama kroz školjku i manžetne pomažu da se dobije prilagođeno precizno zatvaranje.
• EKSTRUDIRAN ALUMINIJUMSKI OKVIR – Čvrst, stabilan 280mm/11” bočno podesiv okvir snižava centar gravitacije, povećavajući brzinu i manevrisanje.
• TOČKOVI – 90mm/85A točkovi sa Tvincam ILK-7 Plus ležajevima smanjuju habanje i maksimiziraju brzinu.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

TOČAK    Hydrogen SE 90mm/85A
ŠKOLJKS/OKLOP    Maxxum, molded, vented, Shock Eraser, Anti-Torsion Box, 3WD Ready
LINER    Skate Liner Plus, anatomska podloga, Control Flex jezik, čašica za petu i džepovi za gležnjeve, sublimirana podstava, rastezljiva kutija za prste, V-izrez, PSI Plus podnožje za noge, Sizer za stopalo za podešavanje, ušice za manžetne
 RAM   Extruded Alu (max 90mm) 280mm/11″
KOČNICA    On the skate
KOPČE    Micro adj cuff buckle, 45° buckle, laces (extra red laces in box)
LEŽAJEVITwincam ILQ-7 Plus
VIDEO

Veličina rolera

42, 43, 44.5, 45

ROLERI ROLLERBLADE MAXXUM XT black/red
38.400,00 rsd
Add to cart