Preloader

ROLERI ROLLERBLADE LIGHTNING 110   (073720002V4)

Tražite svestran i brz gradski roler? Lightning 110 prelazi sve terene. Izgrađen na tvrdom temelju čvrstine, udobnosti i svestranosti, Lightning je pravi izbor za rolanje. Dizajniran za sva okruženja za rolanje, Lightning 110 pruža anatomsku i sublimiranu podlogu uparenu sa gornjim ušicama i PSI podnožjem za idealnu čvrstinu. Udobnost oblikovane čizme i izdržljiva školjka pružaju performanse i brzinu. Ovj roler je izuzetna kombinacija vrhunskog pristajanja, optimalne čvrstoće i naprednog manevrisanja, bilo da se krećete na posao ili samo za krstarenje. Veliki jastučići ublažavaju pritisak stopala, sublimirana postava dodaje upadljive detalje, poboljšano umotavanje, veću prozračnost i jastučić koji upija udarce u peti. Ovaj roler dolazi u paru sa savršeno pozicioniranim okvirom 3×110.

KARAKTERISTIKE:

• OBLIKOVANI NOSAČ SA SVESTRANOŠĆU, BRZINOM , IZDRŽLJIVOŠĆU – Ne tražite dalje od Lightning 110. Sa svojim 3X110 podešavanjem, roleraši će uživati u mnogim funkcijama koje će upotpuniti gradsko, fitnes, putovanje na posao i rekreativno rolanje.
• MEMORI BUCKLE SISTEM ZA ZATVARANJE – sa dodatnim vezivanjem za prilagođavanje oblika. Kopče su mikro podesive i imaju dodatne tačke za povezivanje na unutrašnjoj strani rolera kako bi se postiglo prilagođeno precizno prijanjanje. Ovaj sistem kopča čini rolanje brzim i lakim.
• NOSAČ OKLOPA SA VENTILACIJOM – Podrška za sve vrste rolanja radi poboljšanja prenosa snage i fiksiranog osećaja. U kombinaciji sa ventilacijom, otporan je na trotoaru i hladniji za stopala.
• PADDED LINERi VELIČINA PODNOŽJA – Pruža vrhunsku udobnost sa anatomskim dizajnom, prijanjanjem i sublimiranom oblogom. Kompletna podstava na vezivanje omogućava dodatnu podršku i povezivanje. Footboard Sizer vam omogućava da stvorite udobnije prijanjanje. Amortizer pete obezbeđuje prigušivanje vibracija tokom klizanja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

TOČAK:    Hydrogen SE 110mm/85A
LINER:    Lightning, puna sublimirana postava, PSI podnožje,  uloška za podešavanje 
RAM:    3WD Extruded Alu (max 110mm) 248mm/9.7″(sizes 220-270), 255mm/10″(280-300), 270mm/10.6″(310-320) trkačke osovine, bočno podesiv ram po pravcu
KOČNICA:   u pakovanju
   KOPČE:  Memory Kopča  45° čičak, pertle
LEŽAJEVI:    SG9
VIDEO

Veličina rolera

39, 42, 43, 44