Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MICROBLADE   (072219008G9)

Da li su vaša deca zainteresovana za učenje rolanja? Microblade je visokokvalitetni podesivi roler za decu. Koristeći Rollerblade stručnost i dizajn, ovi roleri su podesivi u četiri pune veličine kako bi se prilagodile rastućim stopalima. Sistem koji se lako koristi radi pritiskom na dugme i markeri u predelu prstiju poravnavaju rolere na odgovarajuću veličinu. Ovi roleri pružaju bolju podršku i pomažu u poboljšanju stabilnosti, ravnoteže i kontrole. I Junior Fit ulošci i projektovana mreža čine Microblade udobnim. Sistem zatvaranja obezbeđuje sigurno prianjanje uz funkciju lakog uključivanja i isključivanja. Izvedite svoju decu napolje i aktivirajte se dok se zabavljate i stvarate doživotnu aktivnost.

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – One koji traže najbolje dečje rolere za decu koja počinju da rolaju ili traže kvalitetan proizvod.
• PODEŠAVLJENE ČETIRI VELIČINE – Oklop Microblade je elegantan i aerodinamičan kako bi se pravilno postavio za decu tako da svaki korak i sesija budu optimizovani za vožnju sa pravilnom ravnotežom, kontrolom i boljom podrškom.
• UDOBNOST DECE / LJUBAV – Junior Fit obloga čini ovaj roler tako udoban da deca neće želeti da ih skinu. Konstruisana mreža stvara prijanjanje poput čarapa sa dodatnom prozračnošću.
• RAZNOVRSAN, IZDRŽLJIV INTEGRISANI OKVIR – Približava decu tlu radi nižeg centra gravitacije za veću kontrolu i stabilnost. Takođe ima 3VD sistem za nadogradnju i podešavanje točkova 3 x 80 mm
• TOČKOVI ZA PERFORMANSE VOŽNJE – 72mm/80A su upareni sa SG3 ležajevima za trajno, glatko kotrljanje samo za odgovarajuću brzinu da bi vožnja bila malo bezbednija, ali i dalje uzbudljiva.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 TOČAK:    Rollerblade 72mm/80A
 ŠKOLJKA/OKLOP:    Microblade, 4-veličine podesive, projektovana mreža
 ULOŽAK:    Performance Junior, podesiv
 RAM:    Monocoque, Lo-Bal composite, (max 4x72mm/3x80mm)
 KOČNICA:    Na roleru
 KOPČE:    Locking cuff kopča, 45° čičak, pertle
 LEŽAJEVI:    SG3
VIDEO

Veličina rolera

28-32, 33-36.5, 36.5-40.5

ROLERI ROLLERBLADE DEČIJI MICROBLADE pink/light green
Original price was: 13.490,00 rsd.Current price is: 11.990,00 rsd.
Add to cart