Preloader

ROLERI ROLLERBLADE MICROBLADE   (072217002V6)

Tražite visokokvalitetne, podesive rolere za svoju decu? Microblade 3VD je brži, visokokvalitetni podesivi roler za decu. Koristeći Rollerblade stručnost, roleri su podesivi u četiri pune veličine. Sistem proširenja koji se lako koristi pritiskom na dugme i markeri u predelu prstiju poravnavaju rolere na odgovarajuću veličinu. Ovi roleri pružaju bolju podršku i pomažu u poboljšanju stabilnosti, ravnoteže i kontrole. I Junior Fit ulošci i projektovana mrežica čine Microblade udobnim, a sistem zatvaranja obezbeđuje sigurno prianjanje uz funkciju lakog obuvanja i izuvanja. Izvedite svoju decu napolje i aktivirajte se dok se zabavljate i stvarate doživotnu aktivnost.

KARAKTERISTIKE:

• OVAJ ROLER JE ZA – One koji traže najbolje dečje rolere za bilo koji nivo. Microblade 3VD je idealan za decu koja traže kvalitetniji proizvod.
• PRILAGODIVE ČETIRI VELIČINE Oklop Microblade je elegantan i aerodinamičan da pravilno pozicionira decu tako da su svaki korak i sesija optimizovani za rolanje sa pravilnom ravnotežom, kontrolom i boljom podrškom.
• UDOBNOST DECE I LJUBAV – Junior Fit obloga čini ovaj roler toliko udobnim da deca neće želeti da je skinu. Projektovana mreža stvara prijanjanje poput čarapa sa dodatnom prozračnošću.
• RAZNOVRSAN, IZDRŽLJIV INTEGRISANI OKVIR – Približava decu zemlji radi nižeg centra gravitacije i pruža veliku stabilnost . Dolazi opremljen sa točkovima 3k80 mm koji su podešeni za povećanje brzine uz mogućnost manevrisanja.
• TOČKOVI ZA PERFORMANSE VOŽNJE – 80mm/82A su upareni sa SG3 ležajevima za trajno, glatko rolanje samo odgovarajućom brzinom da bi vožnja bila malo sigurnija, ali i dalje uzbudljiva.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

WHEELS    Rollerblade 80mm/82A
SHELL/UPPER    Microblade, 4-size adjustable, engineered mesh
LINER    Performance Junior, adjustable
FRAME    Monocoque, Lo-Bal composite, (max 3x80mm/4x72mm)
BRAKES    On the skate
BUCKLE    Locking cuff buckle, 45° powerstrap, laces
BEARINGS    SG3
VIDEO

Veličina rolera

36.5-40.5

ROLERI ROLLERBLADE DEČIJI MICROBLADE 3WD aqua/white
Original price was: 13.690,00 rsd.Current price is: 11.990,00 rsd.
Add to cart