Preloader

SKI KACIGA BOLLE ATMOS PURE
( SKI-BH1460 )
Essential

Kao deo ATMOS kolekcije, ATMOS PURE kombinuje lakoću sa udobnošću zahvaljujući svojoj in-mold konstrukciji i svojim 3D jastučićima za uši. Ovaj model karakteriše Avid progresivni EPS sistem za bezbednost i click to fit sistem za pristajanje kako bi se obezbedilo pravo pristajanje. ATMOS PURE je takođe opremljen sa 9 pasivnih otvora za ventilaciju, otvorima za ski naočare i kanalima za odvod vazduha kako bi se osiguralo da je dobro provetrena. A great value for money.

Specifikacija & Tehnologije
In-Mold Construction
AViD Progressive EPS
Pasivna ventilacija
In-Mold shell
Uklonjivi 3D jastučići za uši
Postava koja se može ukloniti i prati
CLICK-TO-FIT™ system
Težina: 435g

● In-Mold Construction – Napredna tehnološka konstrukcija koja pruža maksimalnu zaštitu i udobnost u ekstra laganoj kacigi. Spoljašnji sloj izgrađen od polikarbonata je ekstra jak i ekstra-lagan. Unutrašnji sloj proizveden od ekstra-lakog EPS materijala apsorbuje, kontroliše i rasprostire udarce.

● AViD Progressive EPS – Detalji su ključni za stvaranje kaciga koje deluju protiv svih vrsta udara. EPS velike gustine osigurava efikasno apsorbovanje visokih energetskih uticaja. EPS niske gustine, međutim, pruža superiorne performanse protiv manje ozbiljnih udara. Bolle kacige sa AViD liner technology koriste kombinaciju različitih gustina EPS-a i / ili optimizaciju ventilacionih kanala kako bi se virtuelno smanjila gustina u gornjem delu. Rezultat je lakša, bolje provetrena kaciga sa progresivnom apsorpcijom udara koja će apsorbovati širi spektar udaraca u poređenju sa standardnom EPS oblogom jednake debljine.

● Integrated ventilation – Otvori postavljeni na strateškim tačkama kacige obezbeđuju stalan protok vazduha.

● Click To Fit System – Sa Click-To-Fit sistemom možete veoma precizno podesiti prijanjanje kacige. Možete zategnuti ili otpustiti kacigu za savršeno uklapanje.

● Removable ear pads – Dizajnirani da budu udobni i topli, i dozvoljavaju vam da čujete jasno. Jastučići za uši se mogu lako skinuti radi pranja.

● Detachable washable lining – Većina Bolle kaciga ima odvojivu unutrašnju postavu koja se može prati.

Više o proizvodu: BOLLE

Veličina kacige

55-59, 59-62

KACIGA BOLLE ATMOS PURE carmine red matte
Original price was: 11.540,00 rsd.Current price is: 9.800,00 rsd.
Add to cart