Preloader

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 85 W
( SKI50G2700269 )
Women’s
Speedmachine
True Performance
Performance You Demand. Comfort You Desire.

Bilo da se okrećete na pisti ili tražite meki sneg, potpuno nova serija Speedmachine 3 opravdava svoje ime. Napravljene za skijašice čija strast ne poznaje granice, ove all-mountain cipele pružaju izuzetne performanse i kontrolu. Naoružane potpuno novim dizajnom, njihovi uložci i školjke smanjuju težinu dok maksimiziraju udobnost i povećavaju prenos snage. A za još veću preciznost i pristajanje koje je zaista lično, mogu se lako prilagoditi. Bez obzira na teren ili uslove, Speedmachine 3 cipele pokreću vas na sledeći nivo.

Nordica Speedmachine 85 W

Uživajte u svemu što planine mogu da ponude uz Nordica Speedmachine 3 85 W. Inspirisana decenijama prefinjenosti, ove legendarne ženske all-mountain cipele su potpuno redizajnirane za još veću udobnost i performanse. Nordica 3 Force tehnologija maksimizira prenos energije sa noge i stopala na uložak i školjku za izuzetnu snagu i efikasnost. Mekša savitljivost cipele nudi neverovatnu udobnost i lakoću korišćenja bez žrtvovanja kontrole. A za istinski lično pristajanje, njegov uložak i školjka mogu se lako prilagoditi. Bez obzira da li sa prijateljima vozite groomerse, istražujete neravnine i drveće ili jurite meki sneg, Nordica Speedmachine 3 85 W vam omogućava da zaboravite na svoja stopala i jednostavno uživate u danu.

Target User

Level

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

Width

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○ ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologija

Soles: Gripwalk Extra-Grip
Last (mm): 100
Flex: 85
Volume: Medium
Size range: 22,5-27,5
Weight / MP 26,5: 1700g
Customization Shell: INFRARED
Shell: Bimat PU
Cuff: PU
Liner type/style: 3D Cork Fit W – Primaloft
Easy-Entry Soft Flap
Tri-Fit Technology
Tri Force Construction
3 Force Honeycomb
Strap 35mm
ACP (Adjustable Cuff Profile)
Buckles: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
Canting

● Easy Entry Soft Flap
Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

● 3D Fit W – Primaloft Liner
Ulošci su tajna duša svake skijaške cipele: zato smo uvek u potrazi za inovacijama i investicijama u ovom segmentu. U novom Sportmachine-u smo nadogradili uložak koristeći neke od najinovativnijih karakteristika prisutnih u našoj liniji ski cipela.

ISOTHERM
Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

Stopala ostaju topla
Noge ostaju suve
PRIMALOFT®
Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

Prednosti

Održava stopala toplim
Održava noge suvim

● Tri-Fit Technology
Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

● Tri Force Construction
Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji deo cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● 3 Force Honeycomb
Da bismo ponovo zamislili kako cipela radi, morali smo prvo da ponovo zamislimo kako je konstruisana. Nordicina 3 Force Honeycomb konstrukcija uparuje lagan, ali čvrst okvir koji posebno reaguje sa manžetnom i školjkom sastavljenom od mekše plastike. Ovo poboljšava pristajanje i udobnost cipele uz povećanje performansi i smanjenje težine.

– Veća snaga sa manjom težinom
– Maksimalna podrška i odgovor
– Poboljšano pristajanje i udobnost

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP)
Samo jednim pokretom omogućava neutralnu stojeću poziciju za svaku veličinu noge, čineći celodnevno skijanje lakšim i udobnijim bez obzira na širinu skijaške noge. Poboljšana širina zahvata u odnosu na stari mehanizam.

● Infrared Implementation
Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

● Canting
Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

Više o proizvodu: Nordica

Veličina

240, 245, 250, 255, 260, 265

CIPELE NORDICA ŽENSKE SPEEDMACHINE 3 85 (GripWalk) white-black-anthracite
Original price was: 43.350,00 rsd.Current price is: 36.850,00 rsd.
Add to cart