Preloader

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 110 GW  ( SKI50G22007T1 )

Unapredite svoje iskustvo i vaša očekivanja uz Nordica Speedmachine 3 110. Vođena decenijama prefinjenosti, ova legendarna čizma za sve uslove skijanja je potpuno redizajnirana kako bi ponudila još veću udobnost i performanse. Za snagu i kontrolu bez premca, Nordica 3 Force tehnologija maksimizira prenos energije sa noge i stopala na oblogu i školjku. Ovo takođe povećava efikasnost. Nešto mekša savitljivost čizme pruža udobnost tokom celog dana bez žrtvovanja preciznosti. A za istinski lično prijanjanje, njegova obloga i školjka mogu se lako prilagoditi. Predjite celu planinu na skijama pomoću Nordica Speedmachine 3 110.

Specifikacija:
 • Širina: 100
 • Volume: Medium
 • Težina (jedna cipela): 1910.0 g
Karakteristike:
 • Veličina izrade: 24.0 – 31.0
 • Manžetna (čičak traka): Bimat PU
 • Školjka: Bimat PU
 • Djon: Gripwalk Extra-Grip
 • Kopče: 2 Micro ALU;2 Micro ALU
 • Uložak: 3D Cork Fit Primaloft®

3 Force Tehnologija

Nordica 3 Force tehnologija maksimizira prenos energije sa noge i stopala na uložak i školjku za snagu i kontrolu bez premca.

 • Udobnost sa više kontrole
 • Veća snaga i efikasnost.
 • Jači bočni prenos.

3 Force Honeycomb Shell

3 Force Honeycomb Shell

Da bismo ponovo zamislili kako čizma radi, morali smo prvo da ponovo zamislimo kako je konstruisana. Nordica 3 Force Honeicomb konstrukcija uparuje lagan, ali čvrst okvir koji posebno reaguje sa manžetnom i školjkom od mekše plastike. Ovo poboljšava pristajanje i udobnost čizme uz povećanje performansi i smanjenje težine.

3D Custom Cork Liner

3D Custom Cork Liner je opremljen prirodnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, što je suštinski deo u obezbeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvek topla i suva. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje uklapanje i preciznost.

Infrared Technology

Infrared Technology

Infrared tehnologiju je razvila Nordica sa ciljem prilagođavanja čizama u najosetljivijoj tački za skijaše. Kada identifikujete tačke pritiska, samo treba da zagrejete područje kroz infracrvenu lampu. U drugom koraku, primenite usisnu čašu da neutrališete pritisak za nekoliko minuta. Na kraju, uklonite šolju i zamenite postavu: vreme je da uskočite u čizme i uživate u vožnji.

High Performance Cork

High Performance Cork

Novi Speedmachine-ov 3D Custom Cork Liner opremljen je materijalom od crne plute koji pokriva površinu pete, što je suštinski deo u obezbeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvek topla i suva. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje uklapanje i preciznost.

Isotherm

Izoterma je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu našeg ulo[ka, poznatih po tome da čuvaju toplinu i odvode vlagu.

rada i prilagodjavanje cipela stopalu sa:

NORDICA  INFRARED TECHNOLOGY  .

Veličina

260, 265, 270, 275, 280, 285, 290, 295, 300, 305, 310

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 110 (GripWalk) black-anthracite-red
Original price was: 48.750,00 rsd.Current price is: 41.450,00 rsd.
Add to cart